IMG_5275IMG_4734IMG_5184-2IMG_5166Åh,

Vilka helt fantastiska dagar vi haft på vårt älskade Gotland. All Tillsammanstid. Alla mysiga frukostar. Småkusiner i lek. Havsluft. Vallmo i blom. Varm sol mot kind. Och många, många sköna träningspass, både i skog och mot stranden. Den totala vilsamhetskänslan, som är så fantastiskt angenäm att få under en drös tillsammans-sommardagar, just här. IMG_5360IMG_4808IMG_5379Fruktsallad med påhittat, farligt gott chokladfluff. Visbyturer. En heldag på Kneippbyn med småttingar med stora ögon. Cykelturer med barn med i räservagn. Den där daten tillsammans med mannen. Bad och Glassätande. IMG_5288IMG_5392Dagar att vara så otroligt tacksamma för.

Vemodigt, som alltid, att säga hejdå till det där huset som är så gulligt att det inte är klokt. Ön som bara är helt ljuvligt vacker. Och den där semesterfeelingen som är så alldeles särskild just där. Men, vi åker hemåt. Mot vår älskade Drömgård. Med stor längtan och tacksamhetskänsla. Vissa längtar efter att få bygga maskiner i köket som han alltid brukar, en annan längtar nog efter att få dra katten i svansen, och åka rutschkana såklart. Och dom där två andra, är mer än ivriga på att få öppna färgburken med nya färgen som kommit och som förhoppningsvis ska sätta kronan på verket över vackra snickerier.

IMG_5401

Nu är vi i land. På fastlandet.

Det har varit En Hjärtegod Familjesemester, från början till slut. Men oh så härligt det ska bli att rulla in på älskad gammgård igen om en drös timmar. Lycka. Både ock!

Ha en god dag, alla ni! … här hoppas vi på en lycka genom-Sverige-resa!

Lillafrun

G-VMBJT57ZE4