26122017-IMG_0045Å, mellandagarna alltså. Så himla gemytliga. Idag, Annandagen.

Jag och barnen sovmorgon. Pappan var ute och plogade med fyrhjulingen. Som en alldeles lycklig Bonden Blom. Jag vaknade och såg ut lite som en väldigt arg typ, med ena ögat illrött av en blödning som jag fick igårkväll plötsligt. Nåja, gör inte så ont, stör bara lite.

26122017-IMG_007526122017-IMG_0074Lite pyssel i köket sedan, i många timmar. Äskar att greja i lugn och ro. En herrans massa minimaränger har gräddats. Vita, rosarandiga och gröna. Väldigt festligt tyckte småttingarna. 26122017-IMG_006026122017-IMG_0079En del matlagning också. Och spisande av julmusik. Vilostunder på kökssoffan. Och också ännu en julegympapass, denna gången tillsammans med hela familjen som ett enda svettigt och busigt stök.

Jag njuter så av att titta på lyckliga barnen. S är så glad över att vi alla är hemma, dag efter dag. Ja, Juniflickan är så lycklig över pappan som är hemma också, bara det att hon inte kan uttrycka det i ord ännu… men visar det med att strössla pussar och kramar i massor. Tillsammanstid som vi alla uppskattar.

Och så alla dessa dagar där vi möter upp våra familjer för att umgås, prata, äta och bara vara tillsammans. Det är verkligen det bästa med julen.

Om en liten stund svischar vi iväg till MammaMormor och PappaMorfar, och möter upp Storfamiljen där för en kväll jag redan nu vet kommer bli så mysig och god. Det är liksom alltid så där hemmahemma. Jag känner mig så bortskämd.

Allt gott till er!

 

Lillafrun

G-VMBJT57ZE4