Det var bara M och jag. Liggunderlaget, solen, kaffekopparna och karamellerna. Och det-här-är-ju-bara-för-skönt-för-att-vara-sant-suckarna.

Ännu skönare hade det förstås varit om jag inte efter morgonen plötsligt fått vidrigt migränanfall och velat slita ansikte och huvud av mig under en drös timmar inomhus. Inte förvånad. Bara över hur segt jag reagerade.. som alltid tappar jag syn, känsel och sen kommer värken från avgrunden. Med ej förvånad menar jag, att jag i samma skede med S och J, hade en vecka med regnande av migränanfall. Så nu väntar jag mig nästan fler kommande dagarna men hoppas på att slippa. Såklart.

Svårt att låta bli att vara ute i detta väder. Efter lunch gick det då det ondaste var över. Och ja, mammalyxen var stor där.

Två darlingar. Som bara mer och mer blir så tighta att det inte är klokt. Två likisar till både hjärta, sinne och utsida.

Och det sötaste fånget gula tullisar. Från dom där två Bundisarna, S och Farfar, som varit iväg och jobbat tillsammans under dagen. Ni må tro att man svimmar en smula söthetsdöd, när S står och delar ut psalmböcker, säger välkommen till alla tanter samtidigt som han nickar sådär tok-artigt på huvudet medan alla gångar in i vår gulliga kyrka i byn. Påskdagsmiddag hos Svärisarna till kvällen, tillsammans med M´s Faster, Farbror och kusiner.

 

En påskdag att spara i Hjärteasken. Minus Mamma Migrän, förstås.

 

Nu ska här njutas allt vi kan av påskens sista dag för i år. Jag kikar mest in och vill önska er en god Annandag Påsk!

 

 

Lillafrun