Hej i lördagen!

Där står helgblommorna från mannen och är vackra.

Skönt med helg, visst? Hoppas att ni har det gott.

 

Efter helgmorgonen kvistade pojkarna ut till Målarverkstaden, medan jag och Juniflickan svishade iväg på annat. Vi gjorde byn, förstår ni. Blomsteraffären, Lill-ica och så toppade vi turen med Loppisrunda. Mycket bra tur, om än lite svettig på grund av busig Skrålla. 

Och har ni sett, så fantastiskt loppisfynd vi gjorde. En så fin broderad duk. Kommer passa finfint på köksbordet i vår och sommar.

Tillsammansmålat har vi pysslat med idag också, jag och den skäggige. Lillasyster sov vagnen och Storebror knatade till Farmor och Farfar.. när J vaknade efter sina sovtimmar fick hon också mystid med Farfars, så vi päronen har haft timmar av drömmig målningstid. Han-och-jag-tid och samtidigt går det (nästan, M är proffssnabb nu) dubbelt så fort för att vi kan måla samtidigt. Mycket bra!

 

Nu har här lördagsgympats och piffats till. Jag hade visst till och med målarfärg på preggomagen när vi kom in för en stund sedan. M tyckte det var gulligt. Så vi säger väl så. Det är helt enkelt så att magen sticker fram ur målarstassen numera.. så himla härligt, ju!

Nu är snart hela lilla klanen tillpiffade.. och vi är på iväg till Mäjadalen. Så himla trevligt det ska bli!

 

Ha en god lördagkväll alla ni!

 

 

Lillafrun

 

 

G-VMBJT57ZE4