(Inlägget innehåller mysplyschiga reklamlänkar)

Ni vet hur det är… när man väntar på något så, så efterlängtat…. 

… ”kommer dom inte snaart”.. Det var förstås älskade vännerna från Norrnorr som vi väntade på.
Hela ungskocken var klädda i sina mysplyschar dom fick i julklapp av Mormor och Morfar.

Junis och Minstings dress finner ni HÄR (byxa) och HÄR (tröja)

Storebrors set, som nu är på mellandagsrea dessutom, finns HÄR (byxa) och HÄR (tröja)Ullstrumpor på alla tre småttingar också, med halkispluttar under, souperbraiga, finns HÄR

..Och till sist kom dom ju, hjärtevännerna.. 

Åh. Älskade vännerna.

Så himla, himla mysigt att ha dom här. Söta lilla familjen.
Tänker tillbaka, för några år sedan den här midvintertiden..

..så skrev jag och Carolin en maaaassssssa skarpsinniga (jojo, stick iväg Jante!) ord till vårt examensarbete. Med lillvännen S som vår kompanjon, precis så gammal som B är nu, ett halvår. Vi var ett starkt team, vi tre. Självklart med Pappa M vid vår sida och med i livspusslet, förstås.

Vi skrev när S sov, men ibland var det tvunget att krånglas extra. Kommer ihåg hur vi en gång hade en redovisning och M langade in bebben genom föreläsningssalens fönster.. jag ammade, sittandes på golvet längst bak i salen, och sen skickades älsklingen ut genom fönstret igen. Huu.. sån målmedvetenhet i att klara det pusslandet den lilla men idoga tiden i livet, alltså.

Och nu ses vi här med högskoletiden som ett kärt minne. Ses, i vårt hem. Alldeles snart har vi sammanlagt fem pluttar tillsammans. Livet. Bertil trivdes mer än väl i C´s famn som ni ser, med vacker-magen dom emellan. <3 

Efter matätande, efterrättande, kaffesörplande och lekande för småttingarna, var det gott med en frisklufttur.

Minimannen hade drömmig date inbokad och pös iväg, medan resten av gänget tog skön liten promenad. Lillprins i emmaljungan, och dom tvååriga vännerna slumrades gott i snabbvagnen bredvid varandra, medan vi päron avhandlade livet..

… och det är ju så oförklarligt fint. Att träffa hjärtevänner. Det är som det alltid har varit.

Vi behandlar livet, högt och lågt. Skrattar, gråter en skvätt, drömmer och kramas och konstaterar än en gång himla himla härligt det är att ses.. 

När en dag i slutet av december, blir till ett kärt jullovsminne. Precis så.

Önskar er en skön sista, sista helg på detta år!

 

 

Lillafrun

G-VMBJT57ZE4