Födelsedagsmorgon för en liten Ettåring.

Så pirrigt. Så älskvärt. Sån ynnest.

Ja må han leva..! och hipp hurra! och stora ballong-ettan och ivriga storasyskon och pluttig liten banantårta fylld med jordgubbar och paket och morgonruffsig Vackerpappa och en Mamma som kände sig alldeles gråtig av hela alltet.

Bertilens 1-årsdag.

… och någon har älskat hela sin födelsedag! Ballonger kan vara det snyggaste någon skapat, om ni frågar Lillebror.

Teamwork för att blåsa ut lilla ljuset ju!

.. och titta där då! Minsting var mest intresserad av att kladda men smakade i alla fall lite av morsans hittepå-tårta.

woooow!

Vi har firat från morgon till kväll, hela familjen tillsammans. I en så somrig och varm dag!

Födelsedagsspringtur, någon sov, någon satt och hejade på för fullt och någon flåsade sig svettig. Storasyskonen firade Lillebroren med en glass på Gårdshustrappan.

Och mitt i allt susade jag iväg på mysig tur med Svärmor för lite blomstershopping, innan jag anslöt till gänget här hemma igen och vi beslöt av fotbollsmatch var på sin plats. Bertilens ögon lyste där han jagade bollar härs och tvärs.

Lekstugelek också! Och fika där, på riktigt, alltså.

Så fick plutten ”hoppa” studsmatta och bubbelskrattade så gott innan en låång lur togs. Då gick vi ann som små myror kring gården. Plantering och gräsklipp och hej-och-hå. Som en skänk från ovan sa Svärmor när vi var där och hämtade rabarber, att ”kom tillbaka om en timme och ät middag här!”. Så S och J stannade på direkten och jag och M kunde gå hem och greja. Så otroligt roligt att göra gården Sommarfin och ordna för kalas. Middag hos Svärisarna i sköna kvällssolen innan vi tjavade hemåt..

..och lät den lyckliga lilla ungen hoppa i badbaljan. Det är fest!

Somnade gott sedan, i födelsedagspyjamasen,bredvid storasyskonen.

Jag tror att Lillebroren haft en himlagod 1-årsdag, det känns så.

Därefter har jag och barnens pappa, Livets Människa, pustat, non-stop-pratat, konstaterat att vi om en liten stund, typ, varit han och jag i tio år och är så lyckliga över dom åren att ord ej finns. En rad med olika kalasfix har vi förstås också teamworkat oss igenom. Så kära bestyr. Och nu har det hunnit bli ny dag och idag, blir det Ettårskalas här på Norra Drömgården. Så mysigt det ska bli!

Önskar er en härlig lördag! … och Bertilen tackar så varmt, så varmt för all uppvaktning i samband med den stora, stora högtidsdagen! .. (hehe)

Lillafrun

G-VMBJT57ZE4