Hej i eftermiddagen!

Det där kaffet i morse och mannens peppande ord gjorde mig på bättre humör och jag fick energi att tag i dagen. Eller energi, i alla fall viljan. Lagade tre matlådor med sesam-panerad torskfilé, kokta grönsaker, sallad och dill- och romsås. Perrrrfekt (då kan jag äta det lunch,middag,lunch tills M dyker upp imorn… haha!) Och så bestämde jag mig för att ta steget ut genom dörren och väcka benen och andas friskluft, för det får mig alltid på bättre humör. Till min förtjusning var det alldeles ljumt ute. Grått, men varmt. Och vips sken solen stundvis också under min löptur. När jag kom hem hade jag support ifrån mannen hela tiden, genom mina superset för biceps/ triceps  och genom core-övningarna, på bland annat den där jädra (pilates) bollen som gör att magen krampar. Och neeej, jag har minsann inte gett upp (Inte DU heller, va!?) den där squat-utmaningen, så som final blev det 170 benböj. Tack M, min livscoach och PT- online, dygnet runt. Tack för allt.

Efter matlagning och träning så klädde jag mig i våriga kläder och drog  mot skolan. På vägen bröt jag ett katt-bråk och fick hjärtklappning av dom arga fräsningarna. Sen övade jag , åt lunch och nu i eftermiddag har vi skrivit på det sista av rapporten. Cirka en halv sida, sedan är vi framme! Så nära nu. 

Maj månad. Så otroligt vacker månad. Men jag tror inte jag varit med om något år när jag känt mig lugn denna månad. I skolan är det här den värsta månaden på typ hela året. Det ska redovisas, rapporter ska skrivas, utvärderingar göras, instrument-kurserna ska examineras, det är konserter och Gud vet allt. Och sen är man skoltrött och inte jättesuperpepp på att plugga. Man känner att det är nära nu, snart så. Och mitt i allt det där, stress och opepp, ska man hinna njuta av att det är maj, som är en så vacker månad och hinna fatta att sommaren är på väg och allt det där.  Ja, det är tusan inte lätt!

IMG_7101

Sprojlans ny jeansjacka ifrån Gina tricot. Sprojlans nya chinos ifrån h&m. Halv-ny halsduk ifrån kappahl. Halv-ny stickad tröja ifrån Vero Moda. Supergammalt skärp ifrån någonstans… och converse på fötterna- såklart!

IMG_7103

Citron-gul tisha ifrån Gina tricot. Finns i tusen färger och kostar 99 kr. Fett skön!

(Trooor du att jag kände mig lite sådär…ehh, dum? När jag ramlar ut på balkongen med kamerastativ, kamera och fjärrutlösare (ja, hur trodde du annars jag skulle lyckas ta kort på mig själv?) och där ute på backen står såklart en rar granne och undrar ”vad ska du göra?:D” …. jo, förstår Du… jag ska göra något viktigt.. eh. Fota dagens outfit, till min blogg!:D 

Piiiinsamt. Men äsch. NU visste han ju så då var det bara posera och låtsas som ingenting. Jag gör mycket för dig, kära bloggläsare! 😉
IMG_7106

En tisdag som började i depp över väder och maj-stress och ingenting kändes riktigt bra. Men med några enkla knep, såsom  ett samtal med mannen, matlagning, ett träningspass och en lunch med vänner så var jag helt plötsligt tisdagspepp ändå!

Nunu är jag redo för middag. Och den tänker jag äta ute på balkongen i alla varma grader och sooool!  Och sen ska jag upp på skolan igen för återträff med älskade Gambia-gänget!

HA EN SKÖN TISDAGKVÄLL!

– Och DU!  Du som har en trädgård? Kaan inte du njuta lite extra ikväll då, om du ska ut och grejja alltså, för min skull? Jag är så förbaskat avund på alla som har hus och trädgårdar nu.  Jag vill också ha!!!

KRAM/lillafrun

G-VMBJT57ZE4