23072015-IMG_8907

Det känns som att den här dagen har varit lång och att vi har gjort massor.

Kanske för att dagen började redan innan Liten vaknat. Inte alls för att det är något mått på att starta dagen tidigt eller så, Liten sover ju gärna en stund om morgonen. I alla fall. Jag var ute på en springtur innan frukost. Sen mötte jag mina pojkar hemma igen, den ena jättenyvaken och den andre taggad på att gå ut och jobba.

23072015-IMG_8915

Här inne i huset åts det frulle och slängdes in tvätt i tvättmaskinen och slets ut sängkläder ur sängarna. Utanför öste regnet ner så jag och Minimannen satte igång en deg. Morotsbröd fick det bli (Recept HÄR!). Vi spelade Krokodilen i Bilen på hög volym, dansade på köksgolvet och sen hängde vi tvätt i hela salen. Över stolar och bord och gungstolen och det blev som ett helt rum fyllt av kojor. Oerhört festligt.

23072015-IMG_8922 23072015-IMG_8928

När Minimannen sov eftermiddag kröp jag in i målarverkstaden och målade ett första varv med den linojlefärg som vi fick levererad idag. Jag har aldrig målat med linoljefärg förut, men jag tror det blir fint. Hipsvips fick jag ett sms från en älskad med en förfrågan om vi var hemma och såklart vi var det. Och så himla, himla mysig eftermiddag vi fick. Tillsammans med min Hästmamma, ni vet, och hennes äldsta dotter. Förutom finbesök fick jag (och mannen, men mest jag säger vi) pioner som doftar himmelskt här i köket och Liten fick en bok om ett gäng coola hästar; Till Sixten från Häst-Mormor. Jag smälter. Vänner som är som familj som man bara blir så himla, himla glad av när man träffar. Det gjorde liksom ingenting att det var smulor över köksgolvet efter Litens mellis-på-fot-stund, eller att det hängde tvätt här och där, att jag såg smått rödgråten ut (mitt ena öga bråkar..) eller att min tofs där någonstans på huvudet, var ostyrigare än vanligt. Det var bara en så förbenat fin stund. Tack för att ni kom. <3 

23072015-IMG_8947

Nu sover Liten, i ett alldeles toknystädat sovrum med renbäddade sängar. Ja till och med fönstret är putsat. Jag fick ett ryck igårkväll och putsade i köket och då kunde jag bara inte låta bli där inne idag heller. Är man knäpp om man älskar att putsa fönster? (Vi låter det vara osagt, Ok?). Nu ska jag ut på gården och greja med ett projekt jag ”råkade” starta sent igårkväll…..

Varm i hjärtat, det är vad jag är efter denna dag.

Hoppas att ni också har haft en fin torsdag!

Lillafrun

G-VMBJT57ZE4