27052017-IMG_0354När regnet öste ner i morse, var det fasligt skönt att krypa ner under täcket en stund till. Och sedan äta frukost och sörpla kaffe länge, länge. Sedan pysslades det för fullt. 27052017-IMG_0363Morsdagskort såklart.

Medan mannen sedan åkte iväg för att hämta hem ytterligare lite virke, så hade jag och barnen häng här hemma. Det småstädades och lektes. I eftermiddag har jag sedan varit ute på lon..27052017-IMG_0381Och målat.

Och tack vare tre Farmordater (barnvakt, mao) och en drös onsdagstimmar där pappa målade.. så har vi kunnat checka av det där drömmålet vi skrev upp för den här veckan; att ha hunnit grundmåla all brädfodring. Hurra alltså! Det är ändå drygt en kilometer målning.. låter så roligt att tänka så. 200 brädor. Vi tänker mycket i siffror jag och M. Mattenördar båda två.

27052017-IMG_0367Jag var löjligt nöjd när jag kom in sedan. Med färg på näsan och allt. Det blev liksom ”mitt” projekt det där.. jag tänker att M kommer få måla sig mätt sedan.. när jag inte vågar stå så högt upp på ställningen. Så då kunde jag i alla fall grunda här nere på backen. Känns prima skinka, alltså!

Vi firade efter middagen!

27052017-IMG_0388

Gott!

Nu ikväll är istället M ute och jobbar. Vi hade gett oss den på att hinna så mycket så möjligt denna helg, som sagt. Nu när det äntligen blivit så pass varmt att vi kan måla, liksom. Jag har nattat barn och ska nu ha skön Emmeli-tid. Ett litet träningspass och sen en varm dusch. Kanske hinner jag bläddra i någon utav dom där olästa tidningarna också. Det vore ju höjden av trevlighet!

Hoppas ni har det gott!

 

 

Lillafrun

G-VMBJT57ZE4