Onsdag. Småttingmys till morgonen. Och också en gnutta jag-slår-knut-på-mig-själv-men-det-blir-inte-helt-bra-ändå-känsla. Något som inte är ovanligt då och då, som Småttingpäron. Som päron överhuvudtaget, skulle jag tro.

Liten packning. Av lunchlåda och lite borta-för-några-timmar-pryttlar. Våldgsätande hos MammaMormor och PappaMorfar. PreggoMorsan cyklade sig drippdroppsvettig medan liten Juniflicka fick mycket uppskattad egentid av sina morföräldrar. Hjärtestund i Lillabyn för tjejerna i Stora Lilla Familjen, mao.

Fuffens och fix inför helgen. Sopande av bro och lite påskande där. Hittade gamla fjädrar och tänkte att ”er skulle jag aldrig köpa idag, då man ju inte kan lita på var dom kommer ifrån känns det som.. men nu har jag er, så ni får pryda riset i den där nyloppade, kära zinkhinken!”. Solen sken och medan jag grejade där ute, sov Lillan och Storebror fixade mellis åt oss. Jag tror vi hade hela kylskåpets all pålägg framme och varenda brödgnutta. Mycket stolt pojke som fixat åt oss, alldeles själv. Stolt mor också, såklart.

En lång kväll sedan. Okej Sommartiden. Det är verkligen hur skönt som helst med ljuset om kvällarna. Alla hemma här ikväll och det har både lästs böcker på storsängen, byggts kluriga maskiner inne i Lekrummet och softats framför Bolibompa. Nu är det sena kvällen och barnen sover som en kärlekshög, tätt intill varandra. Med armar och ben inflätade, som det finaste tecknet på kärlek.

 

En dag med mycket Guldkant. Tacksam och skönt trött nu. Lyxiga känslor båda två.

Hoppas er dag varit fin.

 

Lillafrun

G-VMBJT57ZE4