Där;

Gullungar som öppnade present och stora blomsterpaketet som deras pappa gett till deras mamma, med orden jag älskar dig. Påskbuketten. Så otroligt vacker. Och dom där tre människorna, så älskade.

Påskköket!

Färgsprakande. Minst sagt.

 

Långfredag idag.

Njutande familj. Gympa för preggot, innan Jag och Minimannen var iväg på Långfredagsgudtjänst medan Vackerpappan och Juniflickan drog ut på löptur/sovtur. Hem och ordna lite gott, för att sedan njuta timmar av sol och ute-på-trappen-fika, tillsammans med våra familjer.

Ja..å, kära nån.

Så himmelens härligt det här är. Påsklov. Med det allra, allra ljuvligaste vårvintervädret att bara njuta i. Kinderna är varma efter alla soltimmar idag. Kroppen har andats många djupa friskluftsandetag. Det är så himmelens skönt att veta att vi har ett pärlband av dagar framför oss nu. Ganska så oplanerade sådana. Vara tillsammans. Hinna lite renoveringsjobb men mest bara ta dagen som den kommer. Njuta av stunden här och nu. Göra saker vi tycker om. Äta massa gott. Och så vidare. Typ så.

Kärleksblommorna har börjat slå ut och jag kan inte se mig mätt.

 

Påsk, alltså. Gudomligt härligt på alla sätt!

Hoppas, hoppas att ni har det gott, ni med! <3

 

Lillafrun