(Inlägget innehåller en reklamlänk!)

En liten Måndagshälsning, på sommarlovsvis. Ja, så får det bli!

Det är Sommarlov för mig och barnen.

Och vi skapar Sommarlovsminnen tillsammans.

Vi packar fika och åker och badar i sjön.

Jag plockar trädgårdsbuketter som gör mig så lycklig.

(HÄR) hittar ni samma-lika sommarhärliga nagellack, ni som undrat! <3

Vi bjuder hit precis-jämnagamla kusinerna på lunch och lek och bullfika och ungar är så glada och mammorna likaså.

Det är tröttsamt med sommar också. En lur på finsoffan kan sitta så fint. I salen där det både är så sommarpiffat och renoverinsrörigt, på samma gång.

Det grejas med än det ena än det andra här på gården och alla är med på sina vis. Förra veckan fylldes av mycket fix inför StoraLillasysters födelsedag och midsommar.

Den här veckan är lugnare.. bara det vanliga suset och så många renoveringstimmar vi mäktar med, förstås. Sommarlovsmorgnar med pyssel vid pysselbänken medan stormen bestämmer sig för att ta i där utanför.

Jag ser till att vara räsereffektiv med hemmafix i småstunder, mellan allt uteliv. Tvättar och viker småttingtvätt i väldig fart. Ute i vinden vajar sänglinnen.

Middagarna får helst gå fort. En krämig sallad med färskpotatis och massa gott i, är en favorit.

Kvällarna är så vackra att ingen vill gå och lägga sig. Trots det, somnar småttingar så gott under kvällspromenaderna, och vi päron pustar ut,

omfamnas av kvällslugn och unnar oss denna sommar att både nu och då göra kvällarnas trädgårdsrunda tillsammans.. vattnar och pratar och liksom tar till vara på vad vi har skapat här på vår Drömgård… njuuuter av att brädfodringen är så himmelens klar och att inget fix finns som är sådär väderstyrt och småstressande, liksom.

Sommarlov i våra hjärtan. Nu räknar vi ner dagarna till Vackerpappan ansluter sig också. Men än är det någon vecka kvar.

 

Önskar er de finaste av sista junidagar, så hörs vi alldeles snart igen!

Lillafrun

 

G-VMBJT57ZE4